Het belangrijkste arbeidsmarkt nieuws uit de gezondheidszorg

Naast actuele vacatures vindt u op Medischcontactbanen.nl ook het belangrijkste nieuws uit de gezondheidszorg.

  • IJsselmeerziekenhuizen maken tarieven openbaar

    14-10-2016 - De MC Groep van de IJsselmeerziekenhuizen in Lelystad, Emmeloord en Dronten heeft vrijdag als eerste ziekenhuisorganisatie de tarieven op haar website gepubliceerd die ze heeft afgesproken met zorgverzekeraars. Lees het hele artikel »

  • ‘Behandelwensen vastleggen is levensgevaarlijk’

    14-10-2016 - Patiënten kunnen slecht inschatten wat hun wensen zijn bij een behandeling in de toekomst. Het vastleggen van behandelwensen, zoals een niet-reanimeerverklaring, is daarom levensgevaarlijk. Dat betoogde hoogleraar interne geneeskunde Yvo Smulders gisteren tijdens het Medisch Contact Live-evenement ‘De dokter en de dood’. Lees het hele artikel »

  • Echtgenoot Schippers gestopt als zorgconsultant

    12-10-2016 - De echtgenoot van minister Schippers heeft recentelijk ontslag genomen bij adviesbureau P5COM, omdat het bedrijf de druk van negatieve media-uitingen over haar man Sander Spijker niet meer aankon. Spijker nam dit besluit na een uitzending van het satirische programma Zondag met Lubach begin september, zo vertelt Schippers in een aflevering van het actualiteitenprogramma Pauw. Lees het hele artikel »

Meer vacatures in de zorg bekijken?

Direct de laatste relevante vacatures in uw mailbox ontvangen?

Vacature alerts